Povežimo se

Najboljih11

Ako vam se sviđa podržite razvoj Najboljih11.com!

Ako vam se sviđamo od sada možete i podržati razvoj Najboljih11.com, najboljeg i trenutno jedinog 😁 fantasy HNL menadžera.

Najboljih11.com je projekt entuzijasta koji se razvija u slobodno vrijeme. Besplatan je za igranje i postoji puno poboljšanja koji se mogu napraviti. Postoji cijela lista poboljšanja i još poprilično uistinu originalnih ideja s kojima bi sigurno začinili fantasy iskustvo.

Prioritet je prebacivanje taktičke konzole iz Flasha, kojega će većina internet preglednika izbaciti iz upotrebe s rokom 31.12.2020.

S obzirom na pauzu u HNL-u odlično se podudara s tim zadatkom da do 23.01.2021. i nastavka prvenstva pokušamo pripremiti neko alternativno rješenje za Flash.

Idealno bi bilo prebaciti konzolu u noviju tehnologiju HTML5, ali do 23.01.2020. vjerojatno će biti malo vremena, te će vjerojatnije biti neko prijelazno rješenje, kako bi mogli odigrati nastavak sezone.

Ako volite Najboljih11.com možete nam pomoći ukoliko ste dobar programer, ili poznajete programera koji poznaje HTML5 i JavaScript, te koji je voljan pomoći u prebacivanju konzole iz Flasha u HTML5, ili ako niste programer, a svejedno želite pomoći možete i donirati za razvoj Najboljih11 na Patreon.com.

Become a Patron!

S obzirom da je Najboljih11.com besplatan za igranje tako će i ostati zauvijek, svaki Euro je dobrodošao, a sva sredstva koja se prikupe će biti potrošena na prebacivanje koda u HTML5 i honorar programera.

Hvala vam na igranju Najboljih11.com i sudjelovanju. Nadamo se da se uskoro vidimo u novome ruhu po nastavku HNL-a.

Kliknite za komentiranje
5 1 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Jeste li izabrali Najboljih 11 za sljedeće kolo?

Fantasy momčad kola

Više u Najboljih11

0
Voljeli bi smo čuti vaše mišljenje, komentirajte!x
()
x