Povežimo se

Najboljih11

Dobro došli na Najboljih11.com!

Dobro došli na Najboljih 11, jedini i vjerojatno prvi online fantasy manager 1. Hrvatske Nogometne Lige!

Nadamo se da ćete nam se pridružiti i uživati s nama u fantasy dvobojima. Radujemo se natjecanju sa svim ljubiteljima HNL-a i domaćeg nogometa i navijačima naših Hrvatskih klubova.

Prigodno, Najboljih 11 fantasy manager Hrvatske Nogometne Lige počinje s radom sutra 30. svibnja 2020. na Dan državnosti, pa smo i mi tako napravili mali koračić za zadovoljstvo puka, jer kako se zna od rimskog doba dajte kruha i IGARA!

Ova stranica je zamišljena kao prateća stranica s novostima i zajednicom za fanove, kao što vidite još je u izradi, puno rada i poboljšanja je pred nama kako bi sve implementirali, zahvaljujemo se na vašem razumijevanju i nadamo se da će s rastom popularnosti i Najboljih 11 biti sve bolji.

Fantasy manager HNL-a je nazovimo u beta izdanju, ali potpuno igriv. Stanku nakon Korona pauze i nastavak prvenstva možemo dodatno iskoristiti za otklanjanje propusta i poboljšanja za novu sezonu HNL-a 2020/21. Trenutno su učinci igrača HNL-a upisani za posljednja 4 kola, od 23. do 26. kola HNL-a, s obzirom na skori kraj prvenstva nije bilo ekonomično upisivati učinak igrača retroaktivno za cijelu sezonu.

Dodatna pitanja, prijedloge i komentare rado nam ostavite na stranici.

Kliknite za komentiranje
0 0 votes
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijesti me
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Više u Najboljih11

0
Voljeli bi smo čuti vaše mišljenje, komentirajte!x
()
x